Laat je bedrijf opvallen met spandoeken

Ben jij een ondernemer, dan is reclame maken een belangrijk onderdeel van de marketing. Daarvoor kun je folders verspreiden, een advertentie in een lokaal weekblad plaatsen of met een mooie website. Maar dat alleen is niet genoeg. Het is juist de locatie waar je bedrijfspand staat dat het visitekaartje afgeeft. Daarbij is het duidelijk aanwezig zijn van de bedrijfsnaam in jouw huisstijl van groot belang. Maar als kleine ondernemer of ZZP’er heb je misschien niet voldoende budget om een groot en duur reclamebord aan je bedrijfspand te plaatsen. Een goed alternatief hiervoor zijn spandoeken.

Een spandoek op maat

Een spandoek is snel geplaatst en een zeer effectieve wijze om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen. Daarnaast is het relatief goedkoop en bepaal je zelf welke maat spandoek en de dikte van het spandoek je wilt. Een ander voordeel is dat een spandoek gemakkelijk gewisseld kan worden. Lanceer je een nieuwe reclamecampagne? Dan kun je gemakkelijk het oude spandoek uit het frame halen en een nieuw spandoek ophangen. En je hoeft het spandoek niet enkel buiten te hangen. Heb je behoefte aan spandoeken in je bedrijfspand of misschien op een beurs? Je kiest zelf de plek waar je je spandoek ophangt. In principe is elke print mogelijk. Van enkel je bedrijfsnaam in jouw huisstijl tot een bepaalde reclame, de keuze is aan jou. Daarbij bepaal je ook zelf de afmetingen van je spandoek.

Soorten spandoeken

Spandoeken zijn wel aan slijtage onderhevig. Daarom zijn er ook verschillende soorten spandoeken in verschillende kwaliteiten. Het ene spandoek zal van dikkere kwaliteit zijn dan de ander en zal daarom langer meekunnen. Kies je voor de voordeligste optie, dan is een doek van 100% polyester met een gewicht van 225 gr./m² een goede keuze. Het doek is waterafstotend, zeer licht en daarmee gemakkelijk opvouwbaar. Wil je toch een wat dikkere kwaliteit doek, kies dan voor een PVC doek van 510 gr./m² of 610 gr./m². Ook deze doeken zijn waterafstotend, maar ook brandwerend. Het 610 gr./m² doek is tevens voorzien van een zwarte binnenzijde, zodat de prints nooit zullen doorschijnen en je het doek zelfs aan beide zijden kunt laten bedrukken. Als het gewicht van je spandoek van belang is, dan kun je ook kiezen voor een doek met een gaasstructuur. Dit maakt het doek luchtdoorlatend. Zo is er voor vrijwel elke situatie wel een spandoek in een bepaalde kwaliteit te verkrijgen.

Een spandoekframe

De naam zegt het al: een spandoek moet gespannen worden. Dit kan met een bijpassend frame. Ook hier zijn verschillende opties voor. Ten eerste is er een stoere aluminium frame waarin het doek komt te hangen. Het frame bestaat uit aluminium buizen die zowel licht in gewicht zijn als een stijlvol uiterlijk hebben. En het frame is bestand tegen de verschillende weersomstandigheden. Door middel van ringen in het doek en haken aan het frame wordt het spandoek in het frame gehouden.

Outdoor textielframe

Speciaal om je spandoek buiten te bevestigen is er de outdoor textielframe. In tegenstelling tot het traditionele aluminium buizenframe is dit een frame dat niet zichtbaar is. Het frame is ook van aluminium, maar heeft een klopprofiel. De zijkant zijn gemakkelijk te openen waarna je je spandoek in het frame klikt. Het outdoor textielframe is gemakkelijk in gebruik, waardoor je zelf heel gemakkelijk van spandoek kunt wisselen.

Blinde spandoekframe

Een blinde spandoekframe heeft de uitstraling van een reclamebord. Je zult haast niet kunnen zien dat het hier om een spandoek gaat. Uiteraard is het aluminium frame daarom zelf niet zichtbaar. Het bevestigen van je spandoek gaat ook hier heel eenvoudig. Je trekt het doek over de zijkanten van het frame en aan de achterkant wordt met behulp van spanners het doek strak aan het frame gehangen. Met een spandoek met blinde spandoekframe krijgt je bedrijfspand een modern en stijlvol uiterlijk.

Aanbevolen Nieuws

Categorie

Heb je een vraag?​

Of ben je op zoek naar een product of dienst en kan je het niet op de site vinden.

Neem contact met mij op!

Winkelwagen