Laat je foto’s op een bijzondere wijze afdrukken

De technische mogelijkheden in smartphones worden steeds geavanceerder. Zo ook de fotocamera in je smartphone. Met een moderne smartphone is de kwaliteit van foto’s zo goed dat het vrijwel voor iedereen mogelijk is om een fotograaf te worden. Toch is het jammer, dat hoewel we overal foto’s van maken, de meeste foto’s ongebruikt op de harde schijf van een laptop of pc blijven staan. Vooral bijzondere foto’s van de kinderen, vakantie of een bijzondere feestdag zijn het waard om aan de wand opgehangen te worden. Het geeft je interieur een persoonlijke touch, vooral als je je favoriete foto’s op een bijzondere manier laat afdrukken.

Foto op canvas

Met een foto op canvas creëer je je eigen persoonlijke schilderij. Het canvasdoek geeft het een schilderijeffect en je kunt zelfs je foto bewerken tot een schilderij. Canvas heeft daarnaast het voordeel dat het heel gemakkelijk schoon te houden is en je foto wordt er haarscherp op afgedrukt. Het canvasdoek is gewikkeld om een stevig frame van hout, zodat het doek niet direct beschadigd kan raken. Er zijn tegenwoordig ook sterke canvasdoeken voor buiten, zodat het ook mogelijk is om in je tuin van je foto’s te genieten.

Foto op hout

Voor een robuuste look kun je je foto ook op hout laten afdrukken. Het hout bestaat uit duurzaam vurenhout, waarbij de foto door de houtnerf heel speciaal wordt. Wil je liever niet dat de houtnerf zichtbaar is dan kun je ervoor kiezen om je foto op hout een whitewash bewerking te geven. De foto wordt zo duidelijker en de houten ondergrond is minder goed te zien.

Foto op plexiglas

Een foto op plexiglas geeft juist een hele luxe uitstraling. Vooral als je een speciale foto met veel kleuren hebt, komen de kleuren op plexiglas heel mooi uit. Een foto op plexiglas geeft de foto diepte. Plexiglas kan gevoeliger zijn voor krassen, maar is daarentegen wel sterk genoeg om ook buiten op te hangen. Daarnaast is plexiglas heel gemakkelijk om af te nemen. Tevens is het mogelijk om te kiezen uit verschillende afmetingen plexiglas, van klein tot juist heel groot.

Foto op aluminium

Ook een foto op aluminium geeft een hele stijlvolle uitstraling. Aluminium is licht van gewicht en ondanks dat een aluminiumpaneel maar 2 tot 4 millimeter is, ijzersterk. Het aluminiumpaneel wordt gemaakt van het zogenaamde Dibond. Dit is een plaat van aluminium lagen met ertussen een plaat van kunststof. In de foto blijft de structuur van het geborstelde aluminium zichtbaar. Op dit materiaal staat een zwart wit foto heel mooi. Aluminium is goed schoon te houden en ook bestand tegen weersinvloeden, zodat je je foto op aluminium ook buiten kunt ophangen.

Aanbevolen Nieuws

Categorie

Heb je een vraag?​

Of ben je op zoek naar een product of dienst en kan je het niet op de site vinden.

Neem contact met mij op!

Winkelwagen