Maximale resultaten met een museumstuk print in de woning of je bedrijf

Kunstwerken die in hoge resoluties te bekijken zijn


De Nachtwacht, geschilderd door Rembrandt van Rijn, is een van werelds meest bekende schilderijen. Dit geweldige kunstwerk wordt gerestaureerd onder het toeziend ook van het publiek. Hoe geweldig zou het niet zijn als je thuis of in de bedrijfsruimte van een uniek kunstwerk kan genieten door er zelf mee aan de slag te gaan? Wel, wist je dat Rijksmuseum Amsterdam 125.000 objecten uit de collectie in hoge resolutie op zijn website heeft gezet? Onder de noemer Rijksstudio is de verzameling kunstwerken van het Rijksmuseum nu min of meer een beetje van iedereen geworden, aldus directeur collecties Taco Dibbits. Hieruit voortkomend kan iedereen tegenwoordig ook via de Rijksstudio zijn eigen studio maken. Anders gezegd, iedereen heeft nu de mogelijkheid om de meest prachtige kunstafbeeldingen gratis en rechtenvrij te downloaden om daarna naar eigen inzicht te kunnen gebruiken. Dat is tenminste weer eens iets anders dan een museumstuk onder de hamer.


Creëer je eigen Rijksmuseum, thuis of in de studio


Met een print van een museumstuk in je woning of bedrijfspand creëer je een plek die mensen aan zal trekken als een magneet. Met deze ontstane mogelijkheid kun je van een zelfgekozen afbeelding, of details uit een bepaalde afbeelding, een pracht van een reproductie laten maken die niet van echt te onderscheiden is. De mogelijkheden om met deze bijzondere foto’s aan de gang te gaan zijn eindeloos. Door ze op behang af te laten drukken, op behang dat een gehele muur bedekt of als akoestische wandbekleding. Er is geen mooiere manier denkbaar om zo je woonruimte of studio geluiddicht te maken. Er valt nog veel meer te bedenken, zoals het Rijksmuseum zelf al aandraagt; bekleedt de bank ermee of kies een printje voor je iPad hoes. Laat ze printen op textieldoeken, op tafel- of wandkleden, op fotopapier, op fotopanelen voor thuis. Geef je restaurant een authentieke uitstraling met een foto uit de Rijksstudio of hang een mooie print boven de keukentafel. En hoe gaaf zou het niet zijn om met een afbeelding van een kunstwerk uit het Rijksmuseum je scooter of auto te beplakken.


De link tussen nieuwe technieken en akoestische wandpanelen


De Nachtwacht is dankzij de nieuwe ontwikkelingen letterlijk van ons allemaal geworden. Dit schilderij dat mensen uit de hele wereld aantrekt, waaronder ook wereldleiders, is te restaureren dankzij nieuwe geavanceerde technieken. Dankzij de huidige ontwikkelingen is het tegenwoordig dus ook mogelijk om foto’s van kunstwerken uit Het Rijksmuseum haarscherp af te laten drukken. Om vervolgens bijvoorbeeld met akoestische wandpanelen de akoestiek in horeca- en andere uitgaansgelegenheden op een moderne en eigentijdse manier te verbeteren. Wat daarnaast nog een absolute meerwaarde geeft aan je kunstafdruk is om je wandreclame, fotowand of wanddecoratie af te laten drukken op een textielframe. Door de gekozen kunst vervolgens rondom te laten plaatsen ontstaan er unieke niet eerder bereikte resultaten. Door de combinaties van glasheldere kleuren en opvallende frames springt jouw kunstwerk er nog meer uit. Breng kunst tot leven met haarscherpe printen en maximale resultaten. Kies je favoriete kunstwerk uit de studio van het Rijksmuseum en dan hangt er binnenkort ook bij jou een print van een museumstuk aan de muur of wand.

Aanbevolen Nieuws

Categorie

Heb je een vraag?​

Of ben je op zoek naar een product of dienst en kan je het niet op de site vinden.

Neem contact met mij op!

Winkelwagen