Over reclamewinkelen.nl

Home /

Over ons

Over Reclamewinkelen.nl

Sinds ik ben begonnen met werken, heb ik veel ervaring opgedaan met promotiemateriaal. Ik begon met de praktische kant: de productie en het monteren. Van daaruit ben ik me gaan verdiepen in het stukje daarvoor: waarom en hoe werkt reclame? Hoe maak je een geschikt ontwerp? En zo werden ontwerpen totaalconcepten. Van gepersonaliseerde relatiegeschenken tot vlaggen en van spandoek tot visitekaartjes

Ontwerp

Vanaf 0 of passend binnen de huisstijl.

Productie

Betrouwbare leveranciers en hoge kwaliteit.

Verzending

Snel en voordelig in Nederland en België

Montage

Nauwkeurig, betrouwbaar en netjes.

Ondernemen is meer dan alleen je werk

Mijn ouders hebben een bakkerij in Veenendaal, dus ik zag hier van jongs af aan dat ondernemen hard werken is. Dat het zoveel meer is dan waarvoor je klanten bij jou komen. Dat je naast je werk nog voor zoveel meer moet zorgen. Onder andere voor de juiste reclame. Maar dat schuift altijd naar beneden op je to-do-lijst. Want klanten gaan voor. Dus wordt het last-minute werk. Die flyer flans je een keer ‘s avonds laat in elkaar en die vlag bestel je bij de website die het snelst levert. Niet helemaal geworden zoals je wilde, niet de kwaliteit die je voor ogen had. Maar goed: er staat iets. Zo ging het bij ons ook.

Reclamewinkelen.nl: professioneel materiaal voor elke ondernemer

Aan dat ‘er staat iets’ wilde ik wat doen. Ik wil professionele reclame bereikbaar maken voor elke ondernemer.  Juist voor iedereen die geen budget heeft om een groot reclamebureau uit Amsterdam in te huren. Heb je al een ontwerp? Dan regel je zelf heel makkelijk je promotiemateriaal op de site. Wel een idee, maar nog een ontwerp nodig? Laat mij je helpen. Niet vanuit een of ander duur grachtenpand, maar gewoon vanuit Woudenberg. Zodat jij een indruk maakt, die zorgt voor meer verkopen, nieuwe klanten of een vindbare winkel. Van compleet tot ontwerp tot zelf professioneel promotiemateriaal bestellen: altijd met een goed gevoel geregeld.

Reclamewinkelen.nl : professionele kwaliteit, persoonlijk contact en goed geregeld

Ik vind het belangrijk dat elke ondernemer toegang heeft tot professioneel materiaal. Door ervaring met verschillende leveranciers, weet ik nu hoe jij dezelfde kwaliteit krijgt als grote bedrijven. En kom je er tijdens het reclamewinkelen achter dat je toch liever een ontwerp laat maken? Dan help ik je aan een passend ontwerp. Dat kun je daarna zelf gebruiken in de webshop. Liever helemaal geen omkijken naar je promotiemateriaal? Dan zorg ik ook voor de bestelling en wordt het reclame-materiaal kant en klaar afgeleverd waar jij wil.

Frans van ledden  

Wil jij ook professioneel promotiemateriaal voor jouw bedrijf?

Een totaal nieuw ontwerp of jouw huisstijl op een spandoek? Interieur-reclame nodig of benieuwd welke relatiegeschenken het best bij jouw klanten past? Je regelt het zelf in de webshop. Liever alles uit handen geven? Kijk dan even bij FL Reclame. Met dit bedrijf help ik ondernemers – van ZZP tot MKB – aan passend promotiemateriaal.

Winkelwagen